Pizza v meste Topoľčany

19.08.2022
1536 zhliadnutí

Pizza je klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnom dobrom meste a Topoľčany nie sú výnimka. Pizzerie v Topoľčanoch majú tradíciu, dobré meno a ponúkajú kvalitný gastronomický zážitok. Kde si však dáte tú najlepšiu? My vám prezradíme naše skúsenosti a zážitky, ktoré vám pomôžu si vybrať.

Bohatý výber, možnosť rozvozu a denné menu

Priamo v meste Topoľčany sa nachádza 15 pizzerií a reštaurácií, ktoré ponúkajú aj pizzu. Niektoré z nich budete musieť navštíviť len osobne, iné majú aj rozvoz, ktorý môže byť buď zdarma, alebo spoplatnený symbolickou cenou. V niektorých reštauráciach sa dokonca pizza môže objaviť aj v dennom menu, pričom vás určite poteší výhodnejšia cena. V okolí Topoľčian sa potom nachádza ďalších 11 pizzerií a reštaurácií s pizzou v ponuke, ktoré môžete navštíviť, alebo využiť ich donášku.

Pizza v meste Topoľčany od 25+ podnikov

Pizzerie v meste Topoľčany – kde si dáte najlepšiu pizzu?

Výber podnikov ponúkajúcich túto obľúbenú pochutinu je teda skutočne bohatý. Každá ,,reštika“ potom ponúka ešte zvlášť pestrý jedálny lístok, z ktorého si určite vyberiete. Koncept jedálnych lístkov a samotné pizze môžu byť ladené do originál talianskeho štýlu, alebo na americký spôsob. Samozrejmosťou sú aj špecialitky ako mexické pikantné pizze, slovenské pizze, sladký Hawai či rôzne menšie pochutiny ako pizza štangle. Každý si teda nájde tú svoju pravú a ako sa hovorí, dobrá pizza nemôže byť nikdy zlá. Kde však teda nájdeme tú najlepšiu?

Pizza priamo v meste Topoľčany:

Pizza v okolí mesta Topoľčany:

Veľa reštaurácie v meste Topolčany majú pizzu dokonca aj v ponuke denného menu za výhodnú cenu. Vačšinou sa ceny za pizzu v dennom menu pohybuju až o 20-30% menej ako v jedálnom lístku. Denné menu býva približne v čase od 10:00 do 14:00 pondelok až piatok.

Denné menu v Topoľčanoch tu

Naše skúsenosti s pizzou v Topolčanoch

V Topoľčanoch a okolí máme vyskúšanú pizzu z 90% podnikov a preto Vám napíšeme aj náš názor, ktoré podniky nás zaujali a ktoré odporúčame navštíviť. Všetky navštívené podniky, fotky, hodnotenia si pozriete na našich sociálnych sieťach.

Facebook page Vyberjedlo  
Instagram Vyberjedlo

Moja TOP pizza v Topoľčanoch:

1. Fast food McWald Topoľčany

Aktuálne dosť často chodím do tohto podniku. Pizze majú asi v 4 veľkostiach ale najviac sa oplatí stredná pizza, ktorá zasýti aj dvoch ľudí. Všetky stredné pizze stoja v čase písania článku 7,5€. Ja osobne odporúčam pizzu s názvom Boston (6 druhov syra). Tento podnik má aj donášku zdarma v topoĺčanoch.

2. Talianska reštaurácia a pizzeria Coloseum

Kvalitná, trochu drahšia pizza sa najviac podobá pravej talianskej pizze s tenkým a chrumkavým cestom a výbornou rajčinovou omáčkou. Tento podnik odporúčame navštivit osobne ako využiť donášku. Velké priestory, pizza pečená v peci na dreve a velká terasa. Jednoduché parkovanie.

3. Gastro Bošany

Naozaj výborná pizza pár km od Topoľčian, ktorá sa oplatí navštíviť. Super pomer cena/kvalita.

4. Hotel Evan u Hoffera

Rýchla donáška, super pizza v rámci denného menu, ktorú odporúčam.

Verím, že článok bol pre Vás aspoň trochu zaujímavý a už teraz sa teším ako si nabudúce napíšeme o burgrárňach v Topoľčanoch.

Sleduj: Všetky reštaurácie a gastro podniky v Topoľčanoch