Kde nájdete najlepší burger v Topoľčanoch?

22.01.2023
928 zhliadnutí

Poďme sa pozrieť na najlepší burger v Topoľčanoch :)

Burger v meste Topoľčany – kde si dať ten najlepší?

Burger patrí na Slovensku zatiaľ medzi menej tradičné jedlá, no za to sa bezpochyby jedná o najväčší trend posledných pár rokov. Burgrárne sú aktuálne zrejme najrýchlejšie rozvíjajúce sa odvetvie reštaurácií a niet sa čomu čudovať. Spojenie čerstvej žemle, kvalitného mäsa, chutného dresingu, cheddaru a ďalších ingrediencií roztancuje vaše chuťové poháriky. Dobrý burger si môžete dopriať aj v meste Topoľčany, kde však robia ten najlepší?

Veľký výber burgrov, príloh aj špecialít

Priamo v Topoľčanoch sa momentálne nachádza 9 burgrární a reštaurácií ponúkajúcich vo svojom jedálnom lístku burger. Medzi nimi nájdeme podniky, ktoré budete musieť navštíviť osobne, ale aj podniky poskytujúce rozvoz a donášku burgrov. Rozvoz môže byť zdarma, ale taktiež spoplatnený. V rámci blízkeho okolia mesta Topoľčany ponúka burger 6 reštaurácií, do ktorých si môžete odskočiť, alebo si objednať donášku. 

Burgre sa tešia svojej obľube najmä pre svoju rozmanitosť. Okrem klasických burgrov s mäsom, cheddarom a zeleninou si môžete vybrať aj rôznu ponuku iných syrov, pikantné ingrediencie, vegetariánske alternatívy či špecialitky ako je napríklad burger s lososom miesto hovädzieho mäsa. Nechýbajú ani obľúbené prílohy ako hranolky, chrumkavé cibuľové krúžky a množstvo šalátov. Burger môžete taktiež nájsť aj v dennom menu, čo samozrejme znamená výhodnejšiu cenu. Tak čo, zbiehajú sa vám slinky? Kde si teda v Topoľčanoch objednať parádny burger? My sme si pre vás pripravili naše hodnotenia a zážitky z lokálnych podnikov.

Burger priamo v meste Topoľčany:

McWald

MOOO Bistro

Domča_pizza_burgre

Ham bagetka I

TopBagetka

Hokejka 6

1912 beer&cafe

Ham bagetka II

ale niekedy aj reštaurácia VERDE

Burger v okolí mesta Topoľčany:

ZLATÝ MLYN, Ludanice

Pizza & Restaurant Hajcer, Bošany

Dixie's Burger, Duchonka, pláž alebo JAMA Topoľčany

Reštaurácia Hruška, Bošany

Kde je najlepší? Čo odporúčame?

Kde sú ale tie TOP burgre ako sa patrí? ktoré to sú? 

Hajcer Bošany
Pre mňa asi jedna z naj. burgrárni v okolí Topoľčian. Ceny za burger menu sa pohybujú cca od 14-18 Eur. Porcie sú veľmi velké a sýte. Odporúčam Rock &  Roll Burger.

MOOO Bistro
Jednoduché, chutné a kvalitné burgre za prijatelnú cenu. Cenovo menu cca 9-11 Eur. Porcie také priemerné. Odporučam Klasik menu.

Dixie's Burger

Za zmienku stoja určite aj burgre od tohto pojazdného podniku v cenách okolo 7-8 Eur za burger bez hranoliek. Odporúčam Arkansas burger.

Pre mňa sú toto obľúbené burgrárne v Topoľčanoch a okolí. 

burger Topoľčany, reštaurácie Topoľčany, donáška Topoľčany